WUOC2016 edző térképek:

A Bükki Nemzeti Park területén edzések rendezése hatósági engedélyek bírtokában lehetséges. Edzés tartása engedély hiányában nem engedélyezett. A szükséges engedélyek beszerzése érdekében Zsigmond Szávát kell keresni, legalább 3 héttel a tervezett edzés időpontja előtt. E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A vadászati szezonban - szeptember 1. és október 19. között - a tájfutó tevékenység a WUOC2016 edzőterepein nem engedélyezett.

Az edzéstérképek megvásárolhatók offszet vagy digitális nyomtatásban, illetve JPEG/GIF formátumban. A térkép állomány felhasználható pályák tervezésére, és pályák nyomtatására. 

A hivatalos edzőterepek megtalálhatók a letiltott területek térképén. Az edzőterepek térképei helyesbítése és felülvizsgálata 2009 és 2015 között történt, alapvetően a WUOC 2016 térképkészítői által.

Árak

Offszet/digitális nyomtatású térkép/darab 3 EUR
Offszet/digitális nyomtatású térkép, ellenörző pontokkal/darab 5 EUR
Térkép fájl JPEG formátumban/térkép 100 EUR

 

 

 

További információk az edzésekkel kapcsolatosan:

Zsigmond Száva - e-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük figyeljék a wuoc2016.hu honlapot, ahol folyamatosan frissítjük az edzéslehetőségekkel kapcsolatos információkat.